Zakelijke verzekeringen

Wilt u niet alleen de beste verzekering maar ook zeker weten dat u niet te veel betaald? Laat u informeren door Blauwhuis advies en sluit uw bestaande verzekeringen over naar de beste verzekeraar voor uw situatie.

Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen visie op bedrijfsvoering. Een van de onderdelen van bedrijfsvoering is het inperken of uitsluiten van risico's. Daar waar dit niet kunt u deze risico's verzekeren. Niet omdat verzekeren zo leuk is, maar omdat u uw investeringen in tijd en geld die u doet en heeft gedaan wilt beschermen.

Ik ben zelf al meer dan 10 jaar ondernemer. Tja, en ik kan er ook niets aan doen maar toevallig in de verzekeringsbranche. In die 10 jaar, en daarvoor bij diverse financiele instellingen, heb ik veel ondernemers begeleidt. Niet alleen op verzekeringsgebied maar ook op het gebied van risico analyses, financien en marketing. En ik krijg van de bedrijven die wij verzekeren vaak de opmerking dat wij iets extra's doen om een bedrijf te helpen versterken.

Omdat ik u, de lezer van deze pagina waarschijnlijk nog niet ken, kan ik u alleen in algemene termen vertellen wat de risico's zijn die uw bedrijf kunnen laten stagneren of nog erger, kunnen laten omvallen.

- Risico's op het verlies aan omzet;
- Risico's op het verloren gaan van uw goederen (zowel de roerende als de onroerende goederen):
- Risico's op het aansprakelijk gesteld worden:
- Debiteurenrisico's:
- Personeelrisico's (uiteraard als u personeel heeft):
- Risico's die u als ondernemer, de mens, loopt.

Erik Nederhand
- Algemeen Directeur en BedrijfsRisicoAnalist.