Waarom Blauwhuis advies ?

Gemak dient de mens zei men vroeger al. Wij, als uw tussenpersoon voor uw financiele zaken, zorgen voor dat gemak. En de computer dan tegenwoordig, die is toch ook gemakkelijk?

Waarom Blauwhuis advies?

Laten we beginnen met een grappig bedoelde maar wel degelijk serieuze vraag die ik u wil stellen. Ooit wel eens bezoek gehad van een beeldscherm van die Internet aanbieder van verzekeringen en hypotheken? Of van een een computer of een call-centre? Ik nog nooit! Was het vertrouwd? Hmmm.

Hier tegenover staan onze diploma's en onze ervaring als uw adviseur.

Het beste kunnen we vertellen wat onze klanten van ons vinden. Tussen (**) vind u onze interpretatie van de opmerkingen.

- Ik wou dat ik jullie jaren eerder had ontmoet (Vertrouwen)
- Jullie regelen alles (Gemak)
- Jullie zijn tenminste te vertrouwen (Afspraak = afspraak)
- Jullie leven je in in mijn situatie (Meedenken)
- Jullie zijn duidelijk en spreken heldere taal. Ook als ik iets een paar keer niet begrijp. (behalve op - vrijdagmiddag na de borrel (geintje))
- Vind je mij niet lastig? Nee, een financieel product is een belangrijke beslissing. (Service)
- Jullie kijken verder dan alleen het afsluiten van een product (Dit heet Financiele Planning)

Zijn wij dus anders dan de computer en andere adviseurs? Ja, wij willen een goede en langdurige band met onze klanten. En daar doen wij ons uiterste best voor.

Waardevol

Wij willen een goede en langdurige band met onze klanten. En daar doen wij ons uiterste best voor.

Ervaren

Door diploma's en ervaring hebben wij de kennis en kunde om u goed te helpen bij uw keuzes. Daarnaast is het belangrijk aangesloten te zijn bij controlerende organisaties

Open

We zijn volledig open in de tarieven die we berekenen. Daarnaast krijgt u van ons altijd eerlijk en open advies.

Na het eerste gesprek met Erik Nederhand, had ik al gelijk het gevoel dat ik goed zat. Ik vond het eerste gesprek heel eng en spannend maar ben heel erg blij dat ik de stap genomen heb. Pff, wat een opluchting dat het aflossen van mijn schulden loopt. Het is weer heerlijk rustig in mijn hoofd.

M. uit Rotterdam