Over Blauwhuis advies

Blauwhuis Advies is een allround kantoor waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van particuliere belastingzaken, particuliere verzekeringenzakelijke boekhouding, zakelijke verzekeringen en financiele planning.

Uw Blauwhuis adviseurs hebben ruime ervaring bij banken, verzekeraars, en tussenpersonen. Dit biedt u de garantie dat u goed zult worden geinformeerd over al uw financiele vragen.

Over onze dienstverlening

U kunt ook vragen stellen door ons te mailen op info@blauwhuis.nl of te bellen met ons op telefoonnummer 0181-650150.

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing:

- Onze dienstenwijzer
- Onze algemene voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam op 11 mei 2001). Kopie van deze handelsvoorwaarden zullen wij op verzoek toesturen. U kunt ze ook opvragen via de Kamer van Koophandel te Rotterdam (dossiernr. 24296027)
- Onze dienstverlening is primair gebaseerd op inspanningsverplichting onzerzijds.

Expertise en opleidingen

De financiele wereld is ingewikkeld. Door diploma’s en ervaring hebben wij de kennis en kunde om u goed te helpen bij uw keuzes. Daarnaast is het belangrijk aangesloten te zijn bij controlerende organisaties. Bekijk alle diploma’s en certificaten.

Door het maatwerkadvies van de adviseur van Blauwhuis slapen mijn vrouw en ik weer goed!! Het advies op het gebied van financiƫle planning heeft zichzelf dubbel en dwars terugbetaald!

Familie van R., Rotterdam