Routebeschrijving naar Blauwhuis Advies

Vanuit Hoogvliet Rotterdam:

U rijdt over de Spijkenisse brug. U rijdt op de Groene Kruisweg. U neemt de 3e afslag naar links. U rijdt nu op de Hekelingseweg. U neemt bij de nieuwe rotonde de 1e afslag rechts. U rijdt nu op de J.A. Heijwegenlaan. Na ongeveer 500 meter slaat u rechts af naar op de Zinkeweg naar scholengemeenschap "De  Eilanden". De 1e zijstraat links is de J. Kluitstraat, de 2e zijstraat links is de E. van Dintelstraat. U vindt ons kantoor op nummer 22.

Vanuit Hellevoetsluis en Brielle:

U rijdt op de Groene Kruisweg. Deze volgt u tot u in Spijkenisse komt. Na de bedrijventerreinen "Halfweg 1 en 2" komt u bij een rotonde. Deze neemt u voor driekwart. U blijft daardoor de Groene Kruisweg volgen richting Hoogvliet. U neemt na de rotonde de 1e afslag rechts. U rijdt nu op de Hekelingseweg. U neemt bij de nieuwe rotonde de 1e afslag rechts. U rijdt nu op de J.A. Heijwegenlaan. Na ongeveer 500 meter slaat u rechts af naar op de Zinkeweg naar scholengemeenschap "De  Eilanden". De 1e zijstraat links is de J. Kluitstraat, de 2e zijstraat links is de E. van Dintelstraat. U vindt ons kantoor op nummer 22.

Vanuit Rotterdam

U rijdt op de A15 richting Rotterdam. Op het Hartelkruis neemt u de afslag Spijkenisse. Als u over de Hartelbrug bent, gaat u na het Texaco station linksaf. U rijdt nu op de Groene Kruisweg. Na de bedrijventerreinen "Halfweg 1 en 2" komt u bij een rotonde. Deze neemt u voor driekwart. U blijft daardoor de Groene Kruisweg volgen richting Hoogvliet. U neemt na de rotonde de 1e afslag rechts. U rijdt nu op de Hekelingseweg. U neemt bij de nieuwe rotonde de 1e afslag rechts. U rijdt nu op de J.A. Heijwegenlaan. Na ongeveer 500 meter slaat u rechts af naar op de Zinkeweg naar scholengemeenschap "De  Eilanden". De 1e zijstraat links is de J. Kluitstraat, de 2e zijstraat links is de E. van Dintelstraat. U vindt ons kantoor op nummer 22.

Vanuit Oud-Beijerland

U gaat over de pont bij Oud-Beijerland. U bevindt zich nu op de Hekelingseweg. Bij de T-splitsing bij de Heemraadlaan gaat u links en direct weer recht. U blijft dus de Hekelingsweg volgen. Bij de volgende T-splisting gaat u links. U blijft weer de Hekelingsweg volgen. Na het 2e stoplicht gaat u op de nieuwe rotonde linksaf. U rijdt nu op de J.A. Heijwegenlaan. Na ongeveer 500 meter slaat u rechts af naar op de Zinkeweg naar scholengemeenschap "De  Eilanden". De 1e zijstraat links is de J. Kluitstraat, de 2e zijstraat links is de E. van Dintelstraat. U vindt ons kantoor op nummer 22.

Erik Nederhand beschouw ik als mijn held in bange financiele dagen. Door zijn hulp ben ik uit de problemen gekomen. Ik heb geen schulden meer en ik ben zelfs weer aan sparen.

Peter B. uit Rotterdam