Met ons complete aanbod van diensten ontzorgen we u

Blauwhuis Advies is een allround kantoor waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van particuliere belastingzaken, zakelijke boekhouding, zakelijke verzekeringen en financiele planning.

Particuliere belastingzaken

Particuliere belastingzaken

Blauwhuis advies kan al uw particuliere belastingzaken regelen. In de praktijk is dat voornamelijk de jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte. Daarnaast adviseren we omtrent uw schenkingsaangifte,  erfrechtaangifte of F-biljet.

Lees meer over particuliere belastingzaken »
Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Alle particuliere schadeverzekeringen, zoals een autoverzekering, woonhuisverzekering, inboedelverzekering, glasverzekering, reisverzekering of autoverzekering of motorverzekering. Ook kunt u zich verzekering voor verlies aan inkomen, door een woonlastenverzekering, overlijdensverzekering of ww verzekering.

Lees meer over particuliere verzekeringen »
Zakelijke boekhouding

Zakelijke boekhouding

Buiten het uitoefenen van uw beroep of uw bedrijf, krijgt u te maken met zaken zoals uw boekhouding. Voor een ondernemer is het van essentieel belang dat deze zaken goed worden gedaan.

Lees meer over zakelijke boekhouding »
Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Bij Blauwhuis kunt terecht voor al uw particuliere en bedrijfsverzekeringen. Op elk gebied hebben wij medewerkers gespecialiseerd zijn.

Lees meer over zakelijke verzekeringen »
Financiële planning

Financiële planning

De ervaring leert dat een goed advies zichzelf vele malen terugbetaalt
Uit onze ervaring blijkt dat bijna iedereen behoefte heeft aan een financieel plan om een goede financiële koers op de toekomst te varen.

Lees meer over financiele planning »