Met ons complete aanbod van diensten ontzorgen we u

Blauwhuis Advies is een allround kantoor waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van particuliere belastingzaken, zakelijke boekhouding, zakelijke verzekeringen en financiele planning.

Particuliere belastingzaken

Particuliere belastingzaken

Blauwhuis advies kan al uw particuliere belastingzaken regelen. In de praktijk is dat voornamelijk de jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte. Daarnaast adviseren we omtrent uw schenkingsaangifte,  erfrechtaangifte of F-biljet.

Lees meer over particuliere belastingzaken »
Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Verzekeren is het ultieme beschermingsmiddel voor uw leven, bezittingen en vermogen. Denk maar eens aan de gevolgen van een onverwachte inkomensdaling, schade aan uw huis of auto, of aansprakelijkheid voor fouten die u maakt.

Lees meer over particuliere verzekeringen »
Zakelijke administratie

Zakelijke administratie

Zakelijke administratie, of het nu gaat om Btw-aangifte, IB-aangifte of loonadministratie, kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Het is echter wel noodzakelijk om uw bedrijf te laten draaien en te groeien. Maar waarom zou u zelf tijd en energie steken in deze taken als u deze makkelijk kunt uitbesteden aan een professioneel adviesbureau?

Lees meer over zakelijke administratie »
Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer leg je je hart en ziel in je bedrijf en werk je elke dag hard om het winstgevend en toekomstbestendig te houden. Ondanks je harde werk, is je onderneming kwetsbaar en zijn er tal van risico's waarmee je rekening moet houden. Wanneer er iets onverwachts gebeurt, zoals een ongeluk of een natuurramp, kan dit je bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Lees meer over zakelijke verzekeringen »
Boekhouding voor familiezaken

Boekhouding voor familiezaken

Het voeren van een nauwkeurige boekhouding is een wettelijke verplichting wanneer een familielid onder bewind is gesteld. Onze ervaren boekhoudprofessionals bieden deskundige begeleiding bij elke stap van het proces, vanaf de intake tot aan het opstellen van gedetailleerde verslagen voor de rechtbank. Met een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw financiële verslagen voldoen aan alle juridische eisen.

Lees meer over boekhouding voor familiezaken »
Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening is een complex proces dat helaas veel mensen treft. Bij Blauwhuis Advies begrijpen we de uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen als dreigt in de schuldhulpverlening te komen of er in komt. Daarom bieden we professionele ondersteuning en begeleiding om u te helpen bij het aanpakken van uw financiële problemen en het vinden van een weg naar een stabiele financiële toekomst.

Lees meer over schuldhulpverlening »
Financiële planning

Financiële planning

De ervaring leert dat een goed advies zichzelf vele malen terugbetaalt. Uit onze ervaring blijkt dat bijna iedereen behoefte heeft aan een financieel plan om een goede financiële koers op de toekomst te varen.

Lees meer over financiele planning »