Zakelijke administratie

Zakelijke administratie, of het nu gaat om Btw-aangifte, IB-aangifte of loonadministratie, kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Het is echter wel noodzakelijk om uw bedrijf te laten draaien en te groeien. Maar waarom zou u zelf tijd en energie steken in deze taken als u deze makkelijk kunt uitbesteden aan een professioneel adviesbureau? Het grote voordeel is dat u zich kunt focussen op waar u goed in bent en wat u leuk vindt: uw eigen bedrijf.

Zakelijke administratie uitbesteden

Blauwhuis Advies kan voor u de gehele administratie verzorgen. Door u te ontzorgen kunt u zich concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf runnen. Wij zorgen voor een snelle, efficiënte en nauwkeurige afhandeling van uw administratie:

Wat we voor u kunnen verzorgen;

- Zakelijke boekhouding
- Btw-aangifte
- IB-aangifte
- Loonadministratie
- Direct contact met de belastingdienst
- Contractbeheer (door derden)
- Opstellen algemene voorwaarden of bedrijfsvoorwaarden
- Advies welke zakelijke verzekeringen nodig zijn
- Personeelstrajecten (door derden)
- Advies geven over uw bedrijf bij start, doorstart en beëindiging (op aanvraag)

Blauwhuis Advies heeft de juiste kennis, vaardigheden en contacten, zodat u zeker weet dat uw administratie op de juiste manier wordt afgehandeld. Onze experts houden de fiscale financiële regels bij en laten zich daarin regelmatig scholen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise, kunnen wij u ook adviseren over hoe u uw financiële administratie efficiënter kunt organiseren en beheren. 

Wij beschikken over de juiste software en systemen, zodat uw administratie snel en efficiënt verwerkt wordt.

zakelijke-administratie-content

Uitbesteden van uw zakelijke administratie

Dus als u op zoek bent naar een professioneel adviesbureau dat uw administratie efficiënt en nauwkeurig afhandelt, dan kiest u voor Blauwhuis Advies. Door ons in te schakelen, kunt u zich concentreren op wat u het beste kunt: uw bedrijf runnen. Wij zorgen voor een snelle, efficiënte en nauwkeurige afhandeling van uw zakelijke administratie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en zin in een kennismaking? Neem dan contact met ons op.