Blauwhuis Advies


Hypotheken
Verzekeringen
Leningen
Pensioenen
Advies

 
b-back4top.gif
        
Terug naar de hoofdpagina
line.gif

Schuldhulpverlening

Steeds meer mensen komen helaas en vaak ongewenst met schulden te zitten op dit moment. De oorzaken zijn legio. Woning niet kunnen verkopen, ontslag of salarisverlaging en ook echtscheiding zijn onder andere de oorzaken die vaak leiden tot betalingsachterstanden of nog erger dat u er niet meer uitkomt. Lees ook de ervaringen (deze link wordt binnenkort actief) van anderen.

Wat kunt u er aan doen?

U kunt drie wegen volgen:

De eerste weg is een analyse maken van al uw inkomsten en uitgaven. U kunt dat doen via een rekenprogramma (zie toelichting) dat wij gratis aan u ter beschikking stellen .Wilt u dit rekenprogramma ontvangen dan dient u een mail naar info@blauwhuis.nl met de opmerking "SHV programma" te sturen. Uw mailadres wordt direct na versturen van het programma aan u, uit ons systeem gehaald.

De tweede weg is dat u uw zaken gaat uitbesteden aan een dienstverlener die de financieele zaken of geheel van u overneemt of u op weg helpt. Wij kunnen dit voor u doen. In de afgelopen jaren hebben wij, van de klanten die hier om vroegen, maar liefst 92% weer op de rit kunnen helpen.

Wij hebben altijd eerst een intake gesprek voordat wij kosten rekenen. Er moet tussen u en ons ten eerste eenvklik zijn, ten tweede moeten wij u wel kunnen helpen want soms adviseren wij u naar de rechtbankte gaan er daar een WSNP procedure aan te gaan.

De derde weg is om alles te negeren, geen brieven openen en wachten tot de deurwaarder langskomt. Dit komt helaas vaker voor dan u denkt. Zelfs in deze gevallen kunnen wij u helpen. Nadeel is dat schuldeisers een stuk minder bereid zijn met u mee te denken. U kunt dus beter kiezen om als u problemen ziet aankomen deze te melden.

Toelichting Rekenprogramma:

Via het rekenprogramma krijgt u inzicht in al uw inkomsten en uitgaven. U kunt dus gelijk bepalen waarom u niet uitkomt en waar u kunt besparen.

Wilt u dat wij u helpen? bel ons dan op 0181-650150 en vraag naar Erik Nederhand, onze financieel specialist.

Aangezien wij niet worden gesubsidieerd,  rekenen wij (behalve voor het intake gesprek) daar geld voor. In ons intakegesprek zullen wij u vertellen wat de kosten voor u zijn.Naar begin document

b-back4bottom.gif