Blauwhuis Advies


Hypotheken
Verzekeringen
Leningen
Pensioenen
Advies

 


b-back4top.gif
        
Terug naar de hoofdpagina
line.gif

Blauwhuis verzekeringen & Specialisatie

Bij Blauwhuis kunt terecht voor al uw particuliere en bedrijfsverzekeringen. Op elk gebied hebben wij medewerkers gespecialiseerd zijn. Hieronder vind u algemene informatie over de diverse verzekeringen die u via Blauwhuis kunt afsluiten. Als particulier kunt u al direct een offerte aanvragen en uzelf overtuigen van onze kracht. 

Blauwhuis manier van adviseren
Wat is de kracht van Blauwhuis verzekeringen? Wij zoeken niet altijd naar de goedkoopste maar wel naar de beste verzekering. En in onze optiek is dat de verzekering die het beste bij u past.

Premies & Dekkingen
Blauwhuis Verzekeringen bemiddelt voor u bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. De ene verzekeraar heeft voor hetgeen u wilt soms een betere aanbieding dan de andere. Blauwhuis is door haar netwerk doorgaans op de hoogte van al deze verschillen zodat dit voor u resulteert in een betere premie of een betere dekking voor dezelfde premie. In een enkel geval kan het voorkomen dat wij u niet de laagste premie zullen offreren. Dit heeft dan als reden dat de verzekering beantwoordt aan onze standaard van kwaliteit. Wij bieden u geen verzekering aan die niet in uw pakket of situatie past. Wij richten ons dus op maatwerk oplossingen. Elke verzekering is goed tot het er op aankomt. Voor ons is belangrijk dat de betreffende maatschappij een goede schaderegeling heeft en dat de snelheid van schade-afhandeling adequaat is.

Service
Afhankelijk van de noodzaak onderzoeken wij uw verzekeringsportefeuille regelmatig. De meeste verzekeringen worden geindexeerd. Als er bij u een wijzging plaatsvind (trouwen, samenwonen, verhuizing, geboorte, echtscheiding, overlijden of iets anders) dient u dit zo snel mogelijk aan ons te melden, zodat wij kunnen checken of uw verzekeringen nog up to date zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig contact tussen u en uw verzekeringsadviseur nodig is. Al is het maar om u te vertellen dat uw verzekeringspakket nog steeds goed is.

*
*

laat dit veld leegNaar begin document

b-back4bottom.gif