Blauwhuis Advies


Hypotheken
Verzekeringen
Leningen
Pensioenen
Advies

 


b-back4top.gif
        
Terug naar de hoofdpagina
line.gif

Blauwhuis Financieringen

Wat voor leningen zijn er?

Onafhankelijk
Aangezien Blauwhuis met de grote financieringsmaatschappijen zaken doet, kan het voor u de beste lening voor het beste tarief uitzoeken. Ook als uw lening al loopt, kan het zijn dat het voor u interessanter is om van de ene financierings-maatschappij over te stappen naar een andere. Dit kan gelegen zijn in het feit dat het tarief van de ene maatschappij beter geworden is. Of omdat de voorwaarden bij de ene maatschappij beter zijn dan bij de andere. U ziet, wij zullen voor u continu de beste voorwaarden voor uw lening bedingen.
 

Vertrouwelijk
Uiteraard zullen wij aanvragen altijd vertrouwelijk behandelen. Als wij u terugbellen over vragen omtrent de lening zullen wij eerst verifieren dat wij met de aanvrager van de lening van doen hebben.
 

Uw lening is toegewezen
Uiteraard is dit het meest prettige bericht. Wij sturen u de overeenkomst toe. Zodra de overeenkomst getekend retour is zullen wij de financieringsmaatschappij verzoeken het geld naar het door u opgegeven rekeningnummer over te boeken. U kunt dan uw geld gaan besteden.Veel plezier en denkt u ook nog even aan de verzekering?
 

Uitbetaling
Uitbetaling van de lening geschiedt altijd via uw bankrekeningnummer. Onze leningen worden uitbetaald door grote financieringsmaatschappijen. Aangezien het uw lening is krijgen wij zelf dus nooit uw geld in handen. De lening wordt alleen uitbetaald op het rekeningnummer waar u ook een machtiging van afgeeft waar het maandelijkse bedrag van afgeschreven wordt.
 

Uw lening is afgewezen
Vervelender is het als de aanvraag voor uw lening wordt afgewezen. U krijgt dit van ons meestal telefonisch gemeld maar in ieder geval schriftelijk. Wij zullen u bij een afwijzing zo duidelijk mogelijk de redenen omschrijven waarom de lening wordt afgewezen. Uiteraard kan er een verschil van mening optreden over de reden van afwijzing. Het kan zijn dat er bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel een verkeerde melding van u staat. Als u het aantoonbaar kunt maken dat dit zo is, zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om uw lening alsnog geaccordeerd te krijgen.

*
*

laat dit veld leeg


Naar begin document

b-back4bottom.gif