Personenautoverzekering afsluiten bij Blauwhuis

Uw autoverzekering afsluiten via Blauwhuis? Wij kijken, samen met u, wat de beste manier van verzekeren is die bij u past. Want daar bent u het beste mee geholpen.

De onderdelen van een autoverzekering zijn:

- De verplichte WA (wettelijke aansprakelijkheid) dekking;
- Beperkt casco (meestal diefstal, brand en ruitschade);
- Volledig Casco
 

Deze dekkingen kunt u uitbreiden met:

- Rechtbijstand (wordt schade aan uw auto voor u verhaald)
- Ongevallen Inzittenden (dekkingsmogelijkheden zijn een bedrag bij arbeidsongeschiktheid of overlijden)
- Schade Inzittenden (Als de inzittenden van uw auto, in uw auto, schade krijgen)
Pechhulp Nederland

Rechtsbijstand laat men vaak na bij een WA + Volledig Casco dekking. Maar zelfs als de schade aan uw auto gedekt is, kan het verhalen van de schade wel eens een probleem opleveren.  En dat betekent dat u met een terugval van uw korting (bonus/malus) te maken krijgt.

Waarom uw autoverzekering via Blauwhuis afsluiten?

- Wij kunnen de premies van 18 verzekeringsmaatschappijen vergelijken;
- Wij vergelijken niet alleen op premie maar ook op schade afhandeling;
- Uiteraard zijn voorwaarden een belangrijk onderdeel van uw keuze;
- No-Claim korting kan oplopen tot 85%

Voor meer informatie over deze verzekering belt u Blauwhuis Advies op 0181-650150. De hierboven vermelde tekst en voorwaarden zijn opgemaakt per 29/07/2015. Wijzigingen in de wet of wijzigingen in polisvoorwaarden na deze datum kunnen de bovenstaande informatie nietig maken.

Meer lezen

Voor onze dochter X zijn we een tijd geleden langs Blauwhuis geweest. Het probleem was de belasting die eerder door de Gemeente X. voor onze dochter was ingevuld. Hierdoor leek het of ze een dubbele uitkering had waardoor ze allerlei subsidies en toeslagen niet kreeg. Hierdoor kwam zij in de financiele problemen.

Door Blauwhuis werd deze fout hersteld. Ook kreeg onze dochter informatie om een inzage te hebben hoe te handelen met problemen met haar schuldsanering. Het gaf haar weer overzicht en rust voor haar en haar gezin (vriend en kind van 3 jaar).

Voor haar bezoek aan Blauwhuis was ze overgeleverd aan de grillen van de Sociale Dienst. Ze was zeer ernstig benadeeld bij de GSD in X. Prachtig geregeld.

Familie R.