Blauwhuis Advies


Hypotheken
Verzekeringen
Leningen
Pensioenen
Advies

 
b-back4top.gif
        
Terug naar de hoofdpagina
line.gif

Onze visie

Een perfecte wereld

In een perfecte wereld:

  1. Gebeuren nooit ongelukken;
  2. Raakt nooit iemand arbeidsongeschikt;
  3. Hebben wij nooit conflicten of ruzies;
  4. Wordt niemand ontslagen en
  5. zijn alle financiele producten van banken, verzekeraars en adviseurs altijd duidelijk.

Zolang deze wereld niet bestaat heeft u een adviseur nodig die aan uw kant staat. Objectief, onafhankelijk en zich inlevend in uw situatie. Wij zijn die adviseur, dus bel ons om uw situatie eens te bespreken.

Een anekdote:

Een mens ziet een ander mens vaak vanuit zijn eigen perspectief. Iemand die bij de politie werkt, zal sneller de boef in de ander zien dan een dokter. Een dokter zal sneller een zieke zien dan een adviseur omdat zijn of haar werk bestaat uit het helpen van mensen die ziek zijn. Op het spreekuur zal er niet gauw iemand komen die gezond is.

En adviseurs? Hoe zien zij u? Zien zij u, luisteren zij naar u of zien zij een zak met geld binnen komen lopen? In onze beleving moet een adviseur als eerste, net als een dokter, een luisterend oor hebben. Een adviseur moet luisteren naar dat wat de klant echt wil. De andere kant is dat de klant een keuze moet durven maken en dit niet neerlegt bij de adviseur. Het is tenslotte uw geld dat u in een product investeert? Wat voegt de adviseur toe in zijn of haar gesprek aan u? Kennis!

Kennis is een niet grijpbaar iets, zoals een koffiekopje, maar is minimaal net zo belangrijk als het tastbare. Kennis is waardevol. Kennis is net als data die we van het Internet afhalen. Maar zonder abonnement kunnen we niet bij die data komen. Adviseurs zijn als het ware het abonnement om kennis over diverse producten te krijgen. Daarom is het logisch dat een moderne adviseur minder met provisie beloond wordt maar meer en directer beloond wordt naar zijn uren die hij u helpt kennis te vergaren.

Zonder kennis zouden wij elke dag alles opnieuw moeten leren. Kennis is dus waardevol.

In onze visie is er alleen maar een goed resultaat te bereiken op het gebied van advisering als zowel u als klant en wij als adviseur bereid zijn open te staan voor elkaar, kennis uit te wisselen met elkaar. En daarnaast te kijken en te luisteren naar elkaar. En als laatste elkaar zaken te gunnen.Naar begin document

b-back4bottom.gif