Blauwhuis Advies


Hypotheken
Verzekeringen
Leningen
Pensioenen
Advies

 


b-back4top.gif
        
Terug naar de hoofdpagina
line.gif

Welkom bij Blauwhuis

Leuk dat u onze website bezoekt

Deze site is voornamelijk gericht om u informatie te verstrekken. Aanvragen of afsluiten van een financieel product is voor ieder mens telkens weer anders. Daarom willen wij met u altijd een persoonlijk gesprek hebben alvorens wij een offerte maken.

Belangrijke mededelingen:

Vervallen mailadressen:

In het verleden werkten wij met meerdere mailadressen. Alleen het mailadres dat in de adresbalk staat, is nog werkzaam. Dit is info@blauwhuis.nl

Aandachtspunt 1:

Ondanks alle positieve berichten merken wij dat er nog steeds klanten ons om financiele hulp vragen. Uiteraard staat onze deur daarvoor open. Wij zijn een aantal jaren geleden begonnen met schuldhulpverlening. Wij hebben daarbij  92% van de mensen die door ons geholpen werden uit de zorgen geholpen.

Aandachtspunt 2:

De wereld verandert en zeker die van adviseurs in de financieele sector. Vanaf 2013 geldt er voor een aantal producten, zoals hypotheken, een algeheel verbod op het ontvangen van provisies van geldverstrekkers. Zonder provisie hebben wij geen inkomsten en daarnaast, werkt u gratis en soms voor niets? Wij in ieder geval niet. Als wij namelijk niets verdienen, kunnen wij u in de toekomst ook geen advies meer geven.

Wij verzoeken u daarom ook goede nota van onze tarieven te nemen. Deze kunt u via info@blauwhuis.nl opvragen. Of wij de goede adviseur voor u zijn kunt u mede bepalen door te kijken naar onze diploma's en ervaring en onze visie.

 

 

Informatie

Aanvragen

Afsluiten 

Belastingzaken 

Tarieven

Nieuwe dienstverlening 

(n) 

U kunt ook vragen stellen door ons te mailen op info@blauwhuis.nl of te bellen met ons op telefoonnummer 0181-650150.

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing:

  • Onze algemene voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam op 11 mei 2001). Kopie van deze handelsvoorwaarden zullen wij op verzoek toesturen. U kunt ze ook opvragen via de Kamer van Koophandel te Rotterdam (dossiernr. 24296027)
  • Onze dienstverlening is primair gebaseerd op inspanningsverplichting onzerzijds.

 

Bij Blauwhuis werken uitsluitend WFT Erkende Hypotheekadviseurs

Naar de homepage terugkeren? U klikt rechts bovenaan op Blauwhuis en u keert automatisch terug naar de startpagina.

Blauwhuis Advies is een allround kantoor waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van schade- en levensverzekeringen, oudedagsvoorzieningen, hypotheken, sparen en beleggen en alle andere financiële kwesties die u bezig houden. Uw Blauwhuis adviseurs hebben ruime ervaring bij banken, verzekeraars, en tussenpersonen. Dit biedt u de garantie dat u goed zult worden geinformeerd over al uw financiele vragen.


Geinteresseerd, bel ons op 0181-650150 of maak een afspraak via ons e-mail adres info@blauwhuis.nl

 Naar begin document

b-back4bottom.gif